سیر سیاه پروبیوتیک 2022-06-30
سیر سیاه یا بلک گارلیک چیست؟ طرز تهیه سیر سیاه در منزل
این تفاوتها باعث میشود که هر کدام از این نوع سیرها خواص منحصر به فردی داشته باشند اما در کاربردهای درمانی و غذایی، به عنوان مکملهای مفید و موثر محسوب میشوند. سیر سیاه به دلیل طعم منحصر به فرد و خواص تغذیهای خود، به عنوان یک عنصر جذاب در آشپزی به حساب میآید. بافت نرم و طعم ملایم شيرين آن، به راحتی در غذاهای مختلف جای میگیرد و میتواند در طرز تهیه غذاهای متنوعی به کار رود. یکی از روشهای ساده برای استفاده از سیر سیاه، اضافه کردن آن به سسها و چاشنیهاست.
سیر سیاه دکتر بیزسیر سیاه، با خواص منحصربهفرد خود، جایگاه ویژهای در تغذیه و طب سنتی دارد. از تقویت سیستم ایمنی گرفته تا بهبود سلامت قلب و گوارش، این ماده ارزشمند میتواند بخشی از یک سبک زندگی سالم باشد. بااینحال، برای بهرهمندی از تمام مزایای آن، انتخاب محصولی باکیفیت و دارای تأییدیههای لازم اهمیت زیادی دارد. سیر سیاه، نوعی سیر تخمیرشده است که طی فرآیندی کنترلشده در شرایط دمایی بین ۶۰ تا ۹۰ درجه سانتیگراد و رطوبت ۸۰ تا ۹۰ درصد طی چند هفته تا چند ماه به دست میآید.
داشتن سیستم ایمنی سالم و قوی به این معنی است که بدن شما میتواند به طور موثرتری با عفونتها و باکتریها مبارزه کند. به حفظ سلامت کبد کمک میکندسیر سیاه از کبد در برابر آسیبهای ناشی از تماس مداوم با مواد شیمیایی، داروها، الکل و میکروبها محافظت میکند. سیر سیاه به عنوان یک ماده طبیعی، نقش موثری در کنترل قند خون و مدیریت دیابت دارد. این خاصیت به ویژه برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2 که در جذب و استفاده از انسولین دچار مشکل هستند، بسیار مفید است. سیر سیاه سرشار از مواد مغذی و ترکیبات آنتیاکسیدانی است که در فرآیند تخمیر افزایش مییابند.
همچنین، این ماده میتواند فعالیت سلولهای کشنده طبیعی (NK Cells) را که مسئول شناسایی و از بین بردن سلولهای آلوده هستند، تقویت کند. به علاوه بهتر است، بيماران حداقل 7 روز قبل از جراحي از پیش تعیین شده، مصرف گياه را متوقف نمايند. یکی از روشهای مؤثر برای بهرهمندی از خواص سیر سیاه برای مو، استفاده از روغن سیر سیاه برای مو است. این روغن حاوی ترکیبات مغذی است که به تقویت ریشه مو، کاهش شوره سر و افزایش رطوبت پوست سر کمک میکند. خواص ضدباکتریایی و ضدقارچی سیر سیاه نیز در کاهش مشکلاتی مانند خارش و التهابات پوست سر مؤثر است.
این ماده با داشتن ترکیبات فعال مانند S-آلیل سیستئین (SAC) و آنتیاکسیدانهای فراوان، به تحریک فرآیندهای چربیسوزی و افزایش فعالیت متابولیکی کمک میکند. سیر سیاه با بهبود عملکرد سلولها در استفاده از انرژی و کاهش ذخیره چربی در بدن، فرآیند کاهش وزن را تسهیل میکند. خواص سیر سیاه موجب شده است که این فرآورده جایگاه ویژهای در طب سنتی و تغذیه مدرن داشته باشد. فواید سیر سیاه عمدتاً ناشی از فرآیند تخمیر آن است که منجر به افزایش غلظت آنتیاکسیدانهایی مانند S-allyl cysteine و ترکیبات فنلی میشود. این ترکیبات با کاهش استرس اکسیداتیو، نقش مؤثری در محافظت از سلولها در برابر آسیبهای ناشی از رادیکالهای آزاد ایفا میکنند.
میتوانید هر روز 1 تا 3 حبه سیر سیاه را به صورت ناشتا یا همراه با وعدههای غذایی مصرف کنید. مصرف خام به بدن کمک میکند تا به طور مستقیم از آنتیاکسیدانها و ترکیبات مفید آن بهره ببرد. سیر سیاه که به عنوان سیر تخمیر شده نیز شناخته می شود در واقع سیر معمولی است که به طور طبیعی تخمیر شده و رنگ تیره و طعمی قوی تر از سیر تازه دارد. این فرآیند تخمیر محتوای آنتی اکسیدان سیر را افزایش می دهد و ترکیبات جدیدی را به وجود می آورد که فواید بالقوه ای برای سلامت دارند.
در فرایند تخمیر سیرسیاه مواد مینرال افزایش پیدا میکنند،پتاسیم بیشترین و بعد از آن منیزیم و سدیم افزایش مییابند. سیر سیاه را میتوانید به عنوان چاشنی در غذاهای مختلف مانند سوپ، سالاد، سسها و حتی دسرها استفاده کنید. سیر سیاه دارای ظرفیت فراهمی زیستی بیشتری نسبت به سیر تازه است،بنابراین بهتر جذب میشود. در سال 2009 کشاورز اهل انگلستان بیان داشت که برای تولید سیر سیاه به دستور العملی 4000 ساله دست یافته و از آن استفاده کرده است.
این فرآیند نه تنها رنگ و طعم سیر را تغییر میدهد، بلکه خواص درمانی آن را نیز افزایش میدهد. دکتر حسین خیراندیش، متخصص طب سنتی، به عنوان یکی از پیشگامان این حوزه در ایران، به بررسی خواص سیر سیاه و تأثیرات آن بر سلامتی پرداخته است. در این مقاله، به بررسی سیر سیاه از نظر دکتر خیراندیش، خواص سیر سیاه، فواید آن برای سلامتی و نحوه مصرف صحیح میپردازیم.
در این مقاله ضمن معرفی سیر سیاه به بررسی خواص سیر سیاه و تأثیرات آن بر سلامتی پرداختهایم. از سیر سیاه برای لاغری، سلامت قلب و دیگر فواید این ماده مغذی نیز صحبت خواهیم کرد. در حالی که سیر سیاه آلیسین کمتری نسبت به سیر تازه معمولی دارد، اما غلظت بیشتری از بسیاری از مواد مغذی، آنتی اکسیدان ها و سایر ترکیبات مفید را در خود جای داده است. به همین دلیل است که سیر سیاه از محبوبیت بیشتری نسبت به سیر معمولی برخوردار است.
سیر سیاه را می توانید بدون اضافه کردن به هیچ مواد غذایی به تنهایی مصرف کنید، زیرا طعم و شدت تندی سیر سفید را ندارد و همچنین دهانتان بوی نامطبوعی نمی گیرد. داروهای کاهش دهنده فشار خون به اندازه سیر سیاه قوی نیستند سیر سیاه فشار خون بالا را بیشتر از سیر معمولی کاهش می دهد. در واقع، این دارو به اندازه بسیاری از داروهای کاهش دهنده فشار خون موثر است. به همین دلیل، توصیه میشود این افراد قبل از اضافه کردن سیر سیاه به رژیم غذایی خود با متخصص زنان مشورت کنند.
فرآیند تخمیر سیر تازه موجب افزایش ترکیبات آنتیاکسیدانی مانند S-آلیل سیستئین (SAC) و پلیفنولها میشود که نقش کلیدی در کاهش استرس اکسیداتیو و التهاب در کبد دارند. این ترکیبات از کبد در برابر آسیبهای ناشی از سموم، چربیهای اضافی و عوامل محیطی محافظت میکنند. سیر سیاه به دلیل دارا بودن مقادیر بالایی از آنتیاکسیدانها و ترکیبات فعال، به عنوان یک ماده طبیعی ضدسرطان شناخته میشود. فرآیند تخمیر سیر تازه باعث افزایش ترکیباتی مانند S-آلیل سیستئین (SAC)، پلیفنولها و فلاونوئیدها میشود که همگی نقش مهمی در پیشگیری از رشد سلولهای سرطانی دارند. این ترکیبات با خنثی کردن رادیکالهای آزاد و کاهش استرس اکسیداتیو، از آسیب به DNA و جهشهای سلولی که عامل اصلی تشکیل تومورها هستند، جلوگیری میکنند. علاوه بر این، سیر سیاه میتواند به تنظیم سطح قند خون کمک کند که این امر به طور غیرمستقیم از آسیبهای قلبی ناشی از دیابت جلوگیری میکند.
در طی این مدت، آنزیمها و باکتریها درون سیر به طور طبیعی فعالیت میکنند و ترکیبات شیمیایی جدیدی را تولید میکنند که باعث تغییر رنگ و طعم آن میشود. در فرآیند تهیه سیر سیاه فعالیت آنتی اکسیدانی سیر به میزان قابل توجهی افزایش پیدا می کند. برای بهره بردن از خواص شگفت انگیز سیر سیاه برای معده توصیه می شود سیر را زمانی که ناشتا هستید رنده نموده و با یک لیوان آب ترکیب نمایید. نوشیدن آب و سیر سیاه در هنگام صبح معده را پاکسازی نموده و خاصیت آنتی اکسیدانی آن هر عفونتی را در بدن از بین برده و موجب تقویت سیستم ایمنی بدن خواهد شد.
سیر سیاه به دلیل ترکیبات زیستفعال و خواص آنتیاکسیدانی قوی، به عنوان یک ماده مفید برای سلامت بدن شناخته شده است. یکی از عوارض احتمالی مصرف زیاد سیر سیاه، مشکلات گوارشی مانند نفخ، سوزش معده یا درد شکمی در افراد حساس است. این مسئله به دلیل ترکیبات گوگردی موجود در آن رخ میدهد که ممکن است تحریککننده مخاط گوارشی باشند. همچنین، در برخی افراد، بوی بدن یا بوی دهان پس از مصرف طولانیمدت گزارش شده است. طبق پژوهشها، سیر سیاه میتواند میزان هوموسیستئین، کلسترول بد (لیپوپروتئین با چگالی کم یا LDL) و تریگلیسیریدها را در خون کاهش دهد و میزان کلسترول خوب یا HDL را افزایش دهد.
سیر سفید طعم قوی و تندی دارد و این باعث می شود دهان و تنفس بوی تندی بگیرد. اگر سیر سفید را خام مصرف کنید ممکن است برای برخی افراد ناخوشایند باشد و بیشتر از آن به عنوان یک ماده آشپزی عالی استفاده می شود. یکی از مکانیزمهای مهم سیر سیاه در کاهش وزن، کاهش مقاومت به انسولین است. این امر باعث میشود که بدن به جای ذخیره چربی، از قند و چربی به عنوان منبع انرژی استفاده کند. همچنین، سیر سیاه با کاهش اشتها و ایجاد احساس سیری طولانیتر، مانع از پرخوری و مصرف کالری اضافی میشود. سیر سیاه به دلیل طعم دلپذیرتر و خواص دارویی قویتر، امروزه به عنوان یک ماده غذایی پرطرفدار در رژیمهای غذایی سالم شناخته میشود.
طی این فرآیند، سیر تحت واکنشهای شیمیایی مانند واکنش میلارد قرار میگیرد که باعث تغییر رنگ آن به سیاه، نرم شدن بافت و ایجاد طعمی شیرین و ملایم میشود. این فرآیند، خواص آنتیاکسیدانی و درمانی سیر را به طور چشمگیری افزایش میدهد. ترکیبات فعال موجود در سیر میتوانند به کنترل قند خون کمک کنند و مقاومت به انسولین را کاهش دهند. این خاصیت، آن را به یک گزینه عالی برای افراد دیابتی یا کسانی که در معرض ابتلا به دیابت هستند، تبدیل کرده است. سیر سیاه که به دلیل فرایند تخمیر و تغییرات شیمیایی در ترکیبات آن، به یکی از پرخاصیتترین خوراکیها تبدیل شده است، امروزه در طب سنتی و حتی پزشکی مدرن جایگاه ویژهای پیدا کرده است. این نوع سیر، علاوه بر مزایای فراوان برای سلامت عمومی، بهطور خاص برای گروههای خاصی از افراد مفید است و میتواند در درمان یا پیشگیری از بسیاری از مشکلات سلامتی مؤثر باشد.
در این مقاله به بررسی خواص این محصول و طرز تهیه آن می پرداریم با ما همراه باشید. مخلوط سیر سیاه با عسل یا روغن زیتون یک ترکیب تقویتی عالی برای بدن است که میتوان آن را روزانه مصرف کرد. علاوه بر این، سیر سیاه باعث افزایش کلسترول خوب (HDL) میشود که مسئول انتقال چربیهای اضافی از دیواره رگها به کبد برای دفع است.
سیر سیاه نیز همان اثرات محافظتی را دارد و می تواند به کاهش سطح کلسترول و تری گلیسیرید کمک کرده و از خطر بروز بیماری های جلوگیری کند. افرادی که به طور طبیعی فشار خون پایینی دارند یا از داروهای کاهنده فشار خون استفاده میکنند، باید در مصرف آن احتیاط کنند. مصرف زیاد سیر سیاه ممکن است باعث افت شدید فشار خون شود که منجر به سرگیجه، ضعف و حتی غش میشود. چند حبه سیر سیاه را در آب گرم قرار داده و اجازه دهید برای چند دقیقه دم بکشد. مطالعات نشان دادهاند که مصرف منظم سیر سیاه میتواند آنزیمهای کبدی مانند ALT و AST را که نشاندهنده سلامت کبد هستند، در سطح نرمال نگه دارد.
آنتی اکسیدان ها ترکیباتی می باشند که بدن را در برابر آسیب های اکسیداتیو محافظت کرده و این باعث می شود که دچار بیماری های مختلف نشویم. آنتی اکسیدان ها بیشتر در مواد غذایی وجود دارند که سیر یکی از مواد غذایی است که آنتی اکسیدان زیادی دارد. با وجود خواص فراوان، مصرف بیش از حد سیر سیاه ممکن است باعث عوارضی مانند ناراحتی معده، سوزش سر دل یا واکنشهای آلرژیک شود. این فرایند باعث میشود سیر سیاه خواص آنتی اکسیدانی،ضدسرطان،ضدچاقی،ضد التهاب و…بیشتری نسبت به سیر تازه پیدا کند که در ادامه به آنها میپردازیم.
ترکیب آن با آب ولرم یا اضافه کردن به سالادها و غذاهای کمکالری نیز میتواند جذب مواد مغذی را بهبود بخشد و اثرات چربیسوزی آن را افزایش دهد. سیر سیاه با آنتی اکسیدان های خود می تواند به کاهش التهاب در بدن کمک کرده و از بروز بیماری هایی چون بیماری آلزایمر و پارکینسون جلوگیری کند. همچنین می تواند حافظه را بهبود بخشیده و سایر عملکرد های مربوط به مغز را نیز ارتقاء دهد. سیر سیاه در تعدادی از مطالعات مرتبط با سرطان، فعالیت های تقویت کننده سیستم ایمنی، آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی قوی تری نسبت به سیر خام نشان داده است. این سیر به کاهش کلسترول خون و خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد و همچنین بدن را در برابر عفونت ها و ویروس ها مقوام تر می سازد. سیر سیاه به طور کلی برای دستگاه گوارش مفید است، اما در برخی افراد که دستگاه گوارش حساسی دارند، ممکن است باعث نفخ، اسهال یا سوزش معده شود.
سیر سیاه به عنوان یک ماده طبیعی غنی از آنتیاکسیدانها و ترکیبات ضدالتهابی، تأثیر چشمگیری در افزایش سلامت پوست و مو دارد. این ترکیبات با خنثی کردن رادیکالهای آزاد، از پیری زودرس جلوگیری کرده و به حفظ جوانی و شادابی پوست کمک میکنند. سیر سیاه همچنین دارای مقادیر قابل توجهی از ویتامین C، کلسیم، فسفر و آهن است که به سلامت استخوانها و تقویت عمومی بدن کمک میکند.
میتوانید سیر سیاه را با روغن زیتون، سرکه بالزامیک و کمی نمک مخلوط کرده و به عنوان سس سالاد استفاده کنید. سیر سیاه با طعمی شیرین و ملایم و بافتی نرم و کراکر مانند، به طور اختصاصی رایحه و عطر سیر سفید را از دست میدهد. این نمکزدایی منجر به کاهش شدید طعم تند سیر سفید و در نتیجه قابل پذیرشتر شدن آن در میان افرادی میشود که طعم تند سیر را نمیپسندند.
سیرسیاه سرشار از آنتیاکسیدانهایی همچون آلیسین، پلیفنولها و فلاونوئیدهاست که به مبارزه با رادیکالهای آزاد کمک میکنند. این خاصیت باعث تقویت سیستم ایمنی بدن میشود و از شما در برابر عفونتها و بیماریهای مزمن محافظت میکند. سیر سیاه، با وجود خواص شگفتانگیز خود، ممکن است عوارض جانبی خاصی نیز به همراه داشته باشد. یکی از خطرات مرتبط با مصرف سیر سیاه، احتمال بروز واکنشهای آلرژیک در برخی افراد است. همچنین، افراد دارای مشکلات گوارشی ممکن است با مصرف سیر سیاه، احساس نفخ و سوءهاضمه را تجربه کنند.
در ادامه به بررسی جامع خواص، کاربردها و نحوه مصرف این ماده ارزشمند میپردازیم. این ماده به دلیل طعم شیرین و ملایمش میتواند به راحتی بدون نیاز به فرآوری مصرف شود. داروکده، بهعنوان تنها دارنده نماد الکترونیک پنج ستاره در بین داروخانههای سراسر کشور، بستری امن برای خرید سیر سیاه اصل و سایر مکملهای سلامت فراهم کرده است. تمامی محصولات در این پلتفرم با تضمین اصالت، قیمت مصوب و شرایط نگهداری استاندارد عرضه میشوند. علاوه بر این، مجله داروکده با ارائه مقالات علمی و بهروز، اطلاعات جامعی در مورد خواص و نحوه مصرف سیر سیاه در اختیار شما قرار میدهد. استفاده از سیر سیاه برای پوست صورت میتواند به کاهش لکهای پوستی، شفافتر شدن چهره و یکنواخت شدن رنگ پوست بیانجامد.
سیر سیاه دارای خاصیت ضدسرطان،ضدچاقی،آنتی اکسیدان،ضد التهاب ،کاهش فشارخون،کاهش قند خون،کاهش چربی خون،محافظت از کبد و قلب و عروق و افزایش حافظه است. در حالی که سیر سفید یا همان سیر معمولی بویی تند و طعمی قوی دارد، سیر سیاه بویی ملایم و طعمی شیرین و خوشایند دارد که به برخی از طعمها مثل شیرهانگور نزدیک است. علاوه بر این، سیر سیاه به دلیل تغییرات شیمیایی ناشی از تخمیر، قابلیت جذب بیشتری در بدن پیدا میکند. سیر سیاه یا بلک گارلیک، نوعی از سیر است که با استفاده از فرآیند تخمیر پوست آن تغییر رنگ داده و به رنگ تیره تبدیل می شود. این فرآیند باعث تولید ترکیبات جدیدی میشود که طعم و خواص سیر سیاه را از سیر سفید متمایز میکند.
همچنین، در طب سنتی کرهای، سیر سیاه را بهعنوان مکمل در نوشیدنیهای انرژیزا استفاده میکنند. علاوه بر این، سیر سیاه به شکل مکملهای غذایی، عصاره یا پودر نیز در دسترس است که میتواند در رژیمهای خاص مورد استفاده قرار گیرد. بر اساس مطالعات علمی، مصرف منظم سیر سیاه میتواند به تقویت سیستم ایمنی و کاهش التهابهای مزمن کمک کند. علاوه بر این، تنظیم متابولیسم چربیها از دیگر فواید سیر سیاه محسوب میشود که ممکن است منجر به کاهش سطح کلسترول LDL و افزایش HDL در برخی افراد گردد. مصرف منظم سیر سیاه به ویژه برای ورزشکاران، افراد پرمشغله و کسانی که به دلیل فعالیتهای روزمره دچار خستگی مزمن هستند، توصیه میشود. سیر سیاه از طریق گشاد کردن عروق (وازودیلاتاسیون) باعث کاهش مقاومت در برابر جریان خون میشود و فشار وارد بر دیواره رگها را کاهش میدهد.
در یک مطالعه نشان داده شده است که سطح پلی فنول ها در سیر تازه پس از انجام فرایند سیر سیاه در واقع سه برابر افزایش می یابد. پلی فنول ها به دلیل تاثیرات آنها بر مدیریت دیابت، کاهش وزن و موارد دیگر مورد مطالعه قرار می گیرند. این روز ها نام برخی مواد غذایی های خاصی را می شنوید که تا حالا نشنیده اید و برایتان جالب است، اما هیچ کدام به اندازه سیر سیاه جالب و غیر عادی نیست. سیر سیاه مدتی است که محبوبیت زیادی بین افراد بدست آورده است، زیرا سیر سیاه خواص زیادی برای سلامتی و همچنین کاهش وزن و لاغری دارد. در ادامه درباره خواص ، طریقه مصرف و همچنین عوارض سیر سیاه بیشتر توضیح خواهیم داد. این فرآورده خاصیت انرژیزایی دارد و معمولا از آن بهعنوان ادویه و چاشنی در غذاها استفاده میشود.
ترکیبات آنتیاکسیدانی آن از تشکیل سلولهای سرطانی جلوگیری کرده و به کاهش التهاب در بدن کمک میکنند. مصرف سیر سیاه میتواند عملکرد مغز را تقویت کرده و خطر ابتلا به بیماریهایی نظیر آلزایمر و زوال عقل را کاهش دهد. سیر سیاه در واقع همان سیر معمولی است که تحت فرآیند تخمیر و تغییر دما و رطوبت به مدت زمان مشخصی قرار میگیرد. این فرآیند که بین 45 تا60 روز طول میکشد، باعث میشود که سیر تغییر رنگ داده و به رنگ سیاه دربیاید. در این حین، ترکیبات شیمیایی سیر تغییر کرده و خواص آنتیاکسیدانی و ضد التهابی آن تقویت میشود. افرادی که مشکلات گوارشی دارند، مانند مبتلایان به سندرم روده تحریکپذیر (IBS) یا زخم معده، ممکن است پس از مصرف آن دچار نفخ، سوزش معده یا ناراحتیهای گوارشی شوند.
سیر سیاه بوی تندی ندارد، حتی اگر سیر در طول فرآوری بوی نامطبوعی از خود منتشر کند، محصول نهایی رایحه بسیار خوبی خواهد داشت. در صورت تمایل، میتوانید از مکملهای سیر سیاه موجود در بازار استفاده کنید. این مکملها به صورت کپسول یا پودر عرضه میشوند و مصرف آنها راحتتر است.
همانطور که از سیر سفید در مواد غذایی خود استفاده می کنید، سیر سیاه هم یک افزودنی خوشمزه به رژیم غذایی می باشد. سیر سیاه طعم شیرین و قوام ژلاتینی دارد که می تواند با برخی غذاها سازگار باشد. ممکن است برخی افراد با خوردن سیر خام یا سیر سیاه دچار واکنش آلرژیک شوند. سیر سیاه می تواند شاخص های مهم برای ابتلا به بیماری های قلبی را کنترل کند. این شاخص ها شامل سطح کلسترول خون، تری گلیسیرین و HDL خوب می باشد و همچنین ممکن است به کاهش کلسترول های بدن نیز کمک کند. سیر سیاه به جلوگیری از لخته شدن خون کمک می کند.استاتین ها، کومارین ها و آسپرین به اندازه سیر سیاه قوی نیستند سیر سیاه یک رقیق کننده خون موثر است.
مجله داروکده یک مجله اینترنتی است که شما را در امر آشنایی، تهیه و مصرف صحیح محصولات سلامت محور یاری میرساند. آن را به سس سویا اضافه کنید و هم بزنید.برای چاشنی سوپ از سیر سیاه استفاده کنید.آن را با پنیر خامه ای ترکیب کنید. می توانید سیر سیاه را با سس مایونز یا هوموس مخلوط کنید.سیر سیاه خرد شده را می توانید به سالاد و یا مایه ماکارونی اضافه کنید.سیر سیاه را با روغن زیتون مخلوط کرده و به سالاد اضافه کنید. هنگام خرید، به کیفیت محصول و فرایند تولید آن توجه کنید تا از خواص آن به طور کامل بهرهمند شوید. همچنین اس آلیسستئین خود دارای خواص زیادی از جمله آنتی اکسیدان، ضد التهابی و ضد سرطانی است.
همچنین، خاصیت پروبیوتیکی ترکیبات موجود در سیرسیاه ممکن است به بهبود عملکرد روده و کاهش یبوست کمک کند. در ادامه به طور دقیق تر به بررسی برخی خواص گزارش شده از سیر سیاه میپردازیم. از منظر سلامتی، سیر سفید به خاطر خاصیت ضد باکتری و ضد التهاب خود مشهور است. اما سیر سیاه به لطف غلظت بالای آنتیاکسیدانها، به ویژه، آنتیاکسیدان سیاهمیکوما، خواص تقویتکننده سیستم ایمنی داشته و به کاهش فشار خون و بهبود سلامت قلب کمک میکند.